hits

Hverdag og nbfu

FESTMIDDAG

I går hadde vi landsmøte hele dagen, der vi diskuterte viktige saker nbfu skal jobbe med neste år. Vi valgte også nytt styre, så gratulerer så mye til til alle i styret, og spesielt til Kristoffer og Helene som leder og nestleder. Jeg har full tillit til alle i det nye styret, og er helt sikker på at det kommer til å bli kjempebra. 

Etter møtet var ferdig i går hadde vi en festmiddag. Der vi både kunne feire det nye styret, takke det gamle og ikke minst være sosiale og knytte enda sterkere bånd alle sammen. Er det noe jeg har lært er det at det å møte andre på samme alder i liknende situasjoner er noe av det viktigste og lureste man kan gjøre. Det er noe jeg alltid vil anbefale til noen som får en alvorlig sykdom eller funksjonshemning - finnes det er organisasjon der du kan høre til, og møte andre. 

Maryell som dere har sett og hørt om flere ganger før at også RP, samme som jeg har. Vi er veldig opptatt av dette og snakker masse om det. De andre ler litt av oss, og vi ler av oss selv også på grunn av dette. Alltid når vi er sammen hele gjengen ender det opp med at vi to sitter på den ene siden og snakker om mørket, kontraster, tunnelsyn eller vitser om egen intern RP-humor. Ikke fordi vi graver oss ned, eller bare klarer å fokusere på hva som har galt med oss selv. Men det er så deilig å snakke med noen som forstår akkurat hva du mener, uten at du behøver å forklare så mye. Man har så mye til felles, som man ikke deler med noen andre. Venner og familie kan til en viss grad forstå ut i fra å snakke sammen, men det er noe helt annen med dem som forstår fordi de kjenner på det samme selv. 

Dette er gjengen som representerte medlemmene i region Øst. Skikkelig flinke og inspirerende folk absolutt alle sammen, veldig glad for å ha vært en del av denne gjengen.

Nå er jeg hos en venninne i Oslo, jeg skal nemlig videre til Ullevåll i morgen. (Yey, enda mer syn!) Kommer nok til å legge meg veldig snart, er helt ferdig etter helgen. Veldig mye jobbing og veldig lite søvn, haha. 

//Følg meg gjerne på snapchat for oppdateringer og vlogging hver dag, og på facebook for å få med deg når det kommer nye innlegg??

LANDSMØTE OG GENSERE

Vi er i Oslo og holder på med landsmøte til nbfu. Vi har pratet, diskutert og kost oss masse. Jeg har lært så mye, og jeg bare gleder meg til å lære enda mer fremover.

På fredag kveld hadde vi en middag. Vi satt i restauranten på hotellet, og av en eller annen grunn var det ikke lys i taket. Jo lenger vi satt der, jo mørkere ble det. Maryell, som dere ser på bildene, har også rp og det er så deilig å være to om de rare sære tingene vi driver med. Som dere ser på bildene under spiser både jeg og Maryell middag med lommelykt, eneste gangen jeg ikke er alene om å gjøre noe så rart er når jeg er med henne. Og seee, vi fikk nye gensere i går! Vi er skikkelig fornøyde, og synes selv at vi var ordentlig fine. 

I går kveld hadde vi festmiddag, og det skal dere få se noen kjempefine og koselige bilder fra litt senere. Nå skal vi fortsette med arbeidet og diskusjoner, så jeg må gå. 

//Følg meg gjerne på snapchat for oppdateringer og vlogging hver dag, og på facebook for å få med deg når det kommer nye innlegg??

Fredagskveld med nbfu

Hei dere, god formiddag. I går holdt vi på hele kvelden, så jeg rakk dessverre ikke poste dette innlegget, Jeg antok Oslo i går i femtiden. Bussen var selvfølgelig altfor forsinket, men jeg kom meg frem til slutt. Vi startet med å spise litt pizza før vi dro videre til hotellet vårt.

For dere som ikke vet det er jeg på tvk, tillitsvalgtkonferansen med nbfu. Vi startet allerede i går, og holdt på til over halv ti. Da vi kom tilbake til hotellet var vi litt sosiale før vi gikk og la oss. 
Nå er pausen vår ferdig, og jeg må tilbake til møtet. Jeg kommer tilbake for å fortelle mer og vise fler bilder senere. Her får dere i alle fall se noen koselige bilder fra gårsdagen. 
Bildebeskrivelse: Maryell, Ingvild og Gh går med ryggen til. På bildet er et snapchatfilter der det står "Snarøya"


bildebeskrivelse: Silje sitter ved bortet og snakker i ´telefonen. Hun ser opp mot kamera og smiler 

Bildebeskrivelse: Bilde av Anna og Fatuma. Fatuma står bak Anna og klemmer henne, begge ser litt bort til siden. 

Bildebesrkivelse: Bilde av GH, Maryell og Ingvild. Ingvild og Maryell sitter ved bordet og smiler til kamera. GH står bak og ser ned på dem, mens hun holder rundt dem og klemmer. 

bildebeskrivelse: Maryell, Silje og Ingvild sitter ved bordet og holder rundt hverandre. Alle tre smiler bredt og ser mot kamera. 

//Følg meg gjerne på snapchat for oppdateringer og vlogging hver dag, og på facebook for å få med deg når det kommer nye innlegg♥♥

BOWLING OG SPILL

Da har jeg kommet meg hjem igjen etter en veldig fin helg. Det har gått i ett absolutt hele tiden, så kjenner at jeg er veldig god og sliten. Jeg sovnet med en gang jeg kom inn døra for å si det sånn
Starten av dagen i dag ble brukt på å ha årsmøte, som dere kan lese om i forrige innlegg. På kvelden hadde vi en tur på bowling, før vi avsluttet med sosialt og spill til ganske sent utover. Veldig koselig. 

I dag har dagen gått på Drammensbadet, det var også veldig gøy - men jeg tok dessverre ikke sjansen på å ta med meg noe kamera inn. Dere får kose dere meg bildene fra gårsdagen i mellomtiden, før jeg kommer med neste oppdatering. 


Bildebeskrivelse: Ingvild og Guro Helene holder rundt hverandre og smiler til kamera. I bakgrunnen ser vi mennesker og hyller meg bowlingsko


Bildebeskrivelse: På bilder ser vi bowlingkuler


Bildebeskrivelse: Det er bilde av bowlingkuler med banen i bakgrunnen


Bildebeskrivelse: Ingvild har hodet på skakke og smiler til kamera


Bildebeskrivelse: På bordet ligger Alias 


Bildebeskrivelse: Guro Helene tar bilde av seg selv i speilet. 

//Følg meg gjerne på snapchat for oppdateringer og vlogging hver dag, og på facebook for å få med deg når det kommer nye innlegg♥♥ 


ÅRSMØTE I DRAMMEN

I går ankom jeg Drammen, og møtte den fine Nbfu gjengen igjen. Som jeg har nevnt tidligere så trives jeg skikkelig godt her, og liker alle veldig godt. I går kveld var vi ute og spiste, var sosiale og ble kjent på kvelden. Veldig koselig, selvfølgelig. 
I dag har vi hatt årsmøte. Mitt første årsmøte i Nbfu, og det første årsmøte der Telemark har fått være en del av region Øst.

Nå har vi en liten kort pause før vi skal hive oss rundt og dra videre. 


Bildebeskrivelsen: Silje og Ingvild dirigentklubben i hånda. De holder rundt hverandre og smiler.
 Bildebeskrivelse: På bildet ser vi Silje, Ingvild og Emilie. De står ute foran en bro i Drammen. 

//Følg meg gjerne på snapchat for oppdateringer og vlogging hver dag, og på facebook for å få med deg når det kommer nye innlegg♥♥