hits

Blogg

HVA SKAL DENNE BLOGGEN VÆRE VIDERE?

I de siste dagene har jeg fått så mange fine meldinger, og det er fantastisk herlig å se at dere liker bloggen min. Jeg har fått mye komplimenter for skrivingen min, og hvordan jeg snakker om alt som har skjedd i livet mitt. En ting som er viktig for meg at at dette verken blir en rosablogg, eller en typisk depresjonsblogg. Det finnet nok av disse fra før av. Jeg vil at denne bloggen skal være ekte, og at den skal gjenspeile meg. 
Jeg ønsker å fortsette som nå. Fortelle om de sårbare sidene ved livet. Vise hvordan det er å leve med fysisk sykdom, på godt og vondt. Og skrive om utfordringer både før og nå, med et lite snev av humor innimellom. Samtidig vil jeg vise hvordan jeg er i de gode periodene mine. Jeg vil vise hverdagen min til dere, og være en "vanlig" blogg også. 

Som sagt er jeg evig takknemlig for alle positive tilbakemeldinger jeg har fått i det siste. Håper dere liker fortsettelsen også! Gjerne kom med forslag til innlegg dere vil ha, og hva dere vil se mer av fremover. Som sagt vil det bli en variert blogg, som inneholder alt fra hverdag, litt sminke ogskjønnhet, sykdom, følelser og tips og triks. Så her er det bare å komme med hva som helst av forslag. Jeg har jo mange ideer selv også som jeg vil skrive om, men det er alltid fint å høre hva dere tenker også. Send inn til meg hvor som helst, som kommentar her, på snapchat, instagram eller facebook. Dere vet hvor dere finner meg.

Dette var kanskje ikke verdens mest interessante innlegg, spesielt sammenliknet med det som har vært i det siste? Haha! 
Men sånn blir det vel av og til, jeg følte det var litt nødvendig også. Til torsdag skal jeg på Ullevål, på øyeavdelingen. Jeg tenkte å vlogge denne dagen, så jeg håper det blir bra! I tillegg skal jeg på Nbfu konferansen fra fredag til søndag, så det skjer en god del fremover nå som jeg gleder meg til å fortelle dere om. 

klemklem

 

 

 

Lenketekst

Fra ubetydelig og liten, til inspirasjon? Tusen takk!

Tusen tusen millioner takk, dere! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte , dere er fantastiske. Tusen takk for all fin støtte, meldinger og fantastiske tilbakemeldinger. Dere gjør det så mye lettere for meg å fortsette med det jeg driver med. Jeg hadde aldri forventet å få så mye fint tilbake, men det siste døgnet at jeg vært så glad, og smilt hele tiden!! Jeg er i så godt humør nå, og det er fantastisk deilig å både få melding fra andre i lignende situasjon som sier at jeg er en stor støtte og inspirasjon å følge med på. Det kjennes bare helt uvirkelig, men det er en av grunnene til at jeg elsker å gjøre dette. 
Jeg har et godt humør og stor pågangsmot nå, men det har ikke alltid vært sånn. Tro dere meg, jeg har også hatt mange år som usikker ungdom. Jeg har følt meg så lite, og så lite verdt til tider. Jeg har alltid hatt gode venner, og en fin familie rundt meg som har støttet gjennom alt vanskelig. Men likevel har det vært vanskelig å vokse opp med en sykdom man ikke kan se utenpå. Jeg har hatt mange sene kvelder i senga mi med gråt og tanker. Det eneste jeg savnet var å se opp til noen i samme situasjon. Å kunne se det at det kan gå bra likevel, selvom livet kjennes håpløst og forferdelig. 
Å kunne være den inspirasjonen for andre nå kjennes litt skummelt, men aller mest fantastisk. 
Til alle dere usikre ungdommer som sitter og føler at livet aldri kommer til å bli bra - Det kommer til å gå så fint med deg! Jeg vet det, fordi jeg har vært der selv. Og til alle dere andre også som følger med og sender meg meldinger, tusen takk!! 
Nå holder jeg på å skrive et innlegg til som skal ut i løpet av kvelden, men jeg måtte bare komme innom å takke først. 
(Bilde fra rhodos i sommer)

Et spørsmål som har gått mye igjen er "Hva feiler det deg egentlig?" Og det skal dere få vite i løpet av kvelden! Igjen, tusen takk. 

Om meg

 

Jeg er en jente på 20 år, som kommer i fra den lille byen Kragerø. Her bor jeg fortsatt, men har et stort håp om å snart kunne komme ut i den store verden. For meg har livet blitt satt på vent mange ganger. Jeg er 20 år, men har opplevd mer enn de fleste godt voksne mennesker likevel, og det er dette jeg vil dele, vise og skrive om på denne bloggen.

Livet mitt som nyretransplantert og svaksynt er utrolig utfordrende, men jeg har valgt å gjøre så godt jeg kan, og prøver å holde motet oppe! Jeg elsker å prøve å inspirere folk til å gjøre det samme. 

 

Kontakt

Følg meg gjerne på mine sosiale medier. gurohelene_ på instagram og helene.vlogs på snapchat. På snapchat deler jeg mye om hva som skjer i min hverdag, prøver å ha et godt humør og dele både positive og negative dager. 
 
For å nå meg på mail, bruk: guroohs@yahoo.no