SPADAG & SHOPPING

I dag har vi vært på spa. Det var utrolig deilig med litt luksus i hverdagen. Spesielt etter alt stresset som har skjedd i det siste. Endelig er jeg her igjen, og får tilbringe kvalitetstid med min bestevenn igjen. Etter spadagen tok vi en shoppingrunde i byen. Det er ikke så mye mer enn det å skrive om, derfor har jeg tatt en del bilder å vise dere. Tro meg, vi tok bilder både vel og lenge, men det skjedde noe galt på hvert eneste ett av bildene. Enten var det lyset, eller vannet eller en rar grimase i fjeset – ja, dere skjønner poenget.  Her er i alle fall bildene vi tok. Nå skal vi spise taco, sammen med resten av gjengen til Hedda og Kamilla, de har jeg ikke sett siden i sommer, så det blir så koselig! 


Bildebeskrivelse: Guro Helene går ned badestigen til bassenget, med ryggen til kamera. Det er blått vann, og blått lys rundt i rommet. 


Bildebeskrivelse: Guro Helene står i bassenget med ryggen til. I bakgrunnen er det et boblebad og blått avslappende lys.


Bildebeskrivelse: Hedda står i boblebadet med ryggen til. Hun kikker utover bassengområdet. Det er blått avslappende lys i bakgrunnen. 


Bildebeskrivelse: Hedda ligger på bassengkanten. Bildet er tatt slik at det ser ut som Hedda ligger på vannet. Vannet er blått, veggen bak er laget av grå stein. 


Bildebeskrivelse: På bildet ser vi Guro Helene som er i vannet. Hun ser skrått ned i vannet, slik av vi kun ser skuldrene og håret. 


Bildebeskrivelse: Hedda og Guro Helene tar bilde av seg selv. Hedda strekker frem en arm, som dekker bildet halvveis. De smiler og ler, mens de ser på hverandre. 


Bildebeskrivelse: Bildet viser gamle stavanger. Det er hvite trehus på hver side, med en vei av brostein i midten. Det er blå himmel og fint vær. 

//Følg meg gjerne på snapchat for oppdateringer og vlogging hver dag, og på facebook for å få med deg når det kommer nye innlegg♥♥ 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg