hits

Guro Helene Sørdalen

KRYSS FINGRENE SAMMEN MED MEG

 • Publisert: 13.02.2018, 17:56
 • Kategori: Hverdag
 • Hei dere og god ettermiddag. I dag er jeg så sliten og slapp. Jeg har sovet dårlig de siste dagene, og det kjennes som det tar meg igjen nå. Jeg har sovet flere timer på ettermiddagen i dag. Føler meg ikke helt i form enda, og er redd for å at jeg brygger på en aldri så liten nyrebekkenbetennelse. Jeg vet at den kommer, det kjenner jeg lang vei, men jeg håper den kan vente litt med å bryte ut for fullt. Jeg skal til Stavanger i helgen, og det vil jeg absolutt ikke droppe. Det er så typisk, hver gang jeg skal noe jeg gleder meg skikkelig til - så blir jeg syk. Nå skal jeg ta noen prøver å sjekke hvordan det ligger ann. Jeg har i alle fall ikke hatt nyrebekkenbetennelse på nesten et halvt år nå, så uansett er det ikke verdens undergang. Før hadde jeg betennelser som dette minst en gang i måneden. Nå skal jeg først ta noen tester hjemme, så får vi se om det blir en tur på legevakta eller ikke.. 
  Jeg skulle bare sove et par timer i stad, og våknet opp med vondt.. Som sagt typisk meg, men jeg krysser fingrene for at den klarer å holde seg i sjakk et par dager til, sånn at jeg får en fin helg som planlagt. 

  Bildene er fra da vi var på festival i Stavanger i sommer. Ååå, som jeg vil tilbake, det er alt for lenge siden sist ♥ Kryss fingrene sammen med meg!!

  //Følg meg gjerne på snapchat for oppdateringer og vlogging hver dag, og på facebook for å få med deg når det kommer nye innlegg♥♥ 

   

  Youtube kanalen min finner du HER. 

   

 • Publisert: 13.02.2018, 17:56
 • Kategori: Hverdag
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  wenchepia

  13.02.2018 kl.18:01

  Auau godbedring! Fort deg å teste,kanskje rekker medisin å virke så du er bedre til helgens planer <3

  I r l i n

  13.02.2018 kl.18:12

  Årh god bedring!

  Anja

  13.02.2018 kl.18:39

  God bedring vennen♡

  Skriv en ny kommentar